20 set 2020

Anar al contingut

Premi rècord

Un jugador de Girona guanya 38 milions amb l'Eurojackpot de l'ONCE

El número suposa el premi més gran entregat per l'entitat d'invidents

ACN

Un jugador de Girona guanya 38 milions amb l'Eurojackpot de l'ONCE

David Borrat

El sorteig de l’Eurojackpot d’aquest divendres, 7 d’agost, ha deixat 38 milions d’euros a la ciutat de Girona, concretament, 38.145.589 euros per a un únic guanyador. Es tracta del premi més gran repartit per l’ONCE al llarg de la seva història, segons ha informat l’entitat.

L’afortunat ha guanyat el premi de primera categoria: cinc encerts més dos sols. La venedora del número premiat, Rosa Pinto, fa 17 anys que es dedica a vendre cupons.

La venedora feia una substitució

Tot i que té el quiosc al passeig dels Països Catalans de Salt, aquest divendres va fer una substitució al quiosc que té l’ONCE al carrer Marcos número 9 de la ciutat de Girona. «Estic contentíssima. Sento una alegria immensa», han sigut les primeres paraules de la Rosa, molt emocionada al conèixer la notícia.

La venedora ha expressat la seva alegria pel fet de repartir un premi així «després de tantes desgràcies, del confinament, els rebrots i de tanta crisi». Li hauria agradat –diu– que estigués «més repartit», però a qui li ha tocat i a la seva família «li ha solucionat la vida, segur».