09 d’ag 2020

Anar al contingut

L'ABAST DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Aragó: última hora del nombre de casos

El número d'infectats pel Covid-19 a l'Aragó ascendeix a 1.592 persones, amb 58 morts

El Periódico

Un hombre con mascarilla entra en el Hospital Universitario Miguel Servet en el tercer día laborable del estado de alarma por coronavirus en Zaragoza, Aragón (España), a 18 de marzo de 2020.

Un hombre con mascarilla entra en el Hospital Universitario Miguel Servet en el tercer día laborable del estado de alarma por coronavirus en Zaragoza, Aragón (España), a 18 de marzo de 2020. / Fabián Simón (Europa Press)

L’epidèmia del coronavirus continua fuetejant Aragó. El nombre de casos d’infectats pel Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 1.592, amb 58 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Aragó].

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, el Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener passat, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.