S'ENFRONTAVEN A 46 ANYS DE PRESÓ

Absolts els acusats d'haver violat en grup una dona a Girona

L'Audiència considera que «no ha quedat acreditat» que abusessin de la noia i afirma que la víctima incorre en «contradiccions»

foto 3672406

foto 3672406

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Audiència de Girona ha absolt els dos acusats d’haver violat en grup una noia a Girona la matinada del 21 de gener del 2017. Els dos homes s’enfrontaven a una petició de 46 anys de presó. Al final, el judici s’ha saldat amb una multa de 240 a un d’ells per haver robat el telèfon mòbil a la víctima.

La sentència absolutòria es basa en el fet que «no ha quedat acreditat que els acusats, actuant sols o conjuntament amb una tercera persona, subjectessin la víctima i l’obliguessin a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat».

El tribunal apunta que al llarg del procés judicial la víctima ha incorregut en «contradiccions» i «discordances importants» que fan impossible «demostrar» l’acusació «més enllà de tot dubte raonable».

Notícies relacionades

Els fets resolts ara en aquesta sentència van ocórrer cap a les 5.30 hores del 21 de gener del 2017 a la zona del pont de la Font del Rei, al carrer del Carme, molt a prop de la comissaria dels Mossos. La dona va denunciar els fets al cap de poques hores.

Els agressors i la víctima s’havien conegut aquella nit en un bar de copes de Maluquer Salvador. La víctima va ser abordada quan tornava sola a casa. La dona va relatar a la policia els fets i assegura que els homes (d’uns 20 anys) la van violar per torns.