NO HI HA FERITS

Un incendi destrueix la planta de reciclatge de Granollers

Els bombers, que han treballat tota la nit, han aconseguit salvar dues indústries veïnes de la nau afectada

incendio-a-tope / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi ha destruït per complet la nau de l’empresa de reciclatge i gestió de residus de Granollers. El foc es va declarar dimarts a les 22.30 hores a les instal·lacions de l’empresa A 3 Aprofitament Assessorament Ambiental SL, ubicada al número 15 de Cal Ros dels Ocells, al polígon industrial Coll de la Manya. Un total de 22 dotacions debombershan treballat tota la nit per extingir lesflamesi a primera hora d’aquest dimecres 18 dotacions continuaven treballant a la zona. Només quedafocactiu en una de les ales de l’edifici. La resta ja està apagada i s’està revisant si queden punts calents.

La tasca dels bombers ha permès salvar dues indústries veïnes. Cap persona ha resultat ferida. El foc, espectacular i virulent, va provocar una intensa columna de fum. L’olor ha arribat a Barcelona, segons han constatat alguns veïns a les xarxes.

Segons els primers indicis, el foc es va originar per causes que s’estan investigant en una prestatgeria que emmagatzemada bateries o piles de liti, han indicat a Europa Press fonts policials.

bombers / periodico

Notícies relacionades

Ahir a la nit Protecció Civilva activar el Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqat) i es va recomanar als veïns de Granollers i les poblacions pròximes de Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall que es quedessin a casa seva de manera preventiva si notaven molèsties pel fum.

La nau incendiada es dedicava al reciclatge i la gestió integral de qualsevol tipus de residu com bateries i metalls, en especial els residus de tallers i de sectors de l’automòbil.