entre el duero i el pisuerga

Troben una plantació de cànnabis durant la recerca del cocodril a Valladolid

La Guàrdia Civil ha interceptat 33 plantes de marihuana i ha detingut dos homes, pare i fill, de 53 i 30 anys

La droga estava oculta de la vista exterior per la densa vegetació i arbreda de l'illa fluvial en què es rastrejava el saure

20200723 505474 plantacionvalladolid 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil de Valladolid ha detingut dues persones i ha desmantellat una plantació de marihuana en una illa en la confluència dels rius Duero i Pisuerga, a Pesqueruela, pertanyent a Geria, que va ser descoberta durant l’operació de recerca d’un cocodril fa unes setmanes.

 

La Guàrdia Civil, segons ha informat aquest dijous en un comunicat, ha interceptat 33 plantes de cànnabis i ha detingut dos homes, pare i fill, de 53 i 30 anys, estrangers i veïns de Boecillo (Valladolid), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La plantació estava oculta de la vista exterior per la densa vegetació i arbreda de l’illa, però va ser descoberta en el marc de la recerca del cocodril suposadament albirat per la zona, quan la Guàrdia Civil i el Grup Especialista en Activitats Subaquàtiques van observar el cultiu, eines i abonament.

Notícies relacionades

Després de l’albirament, van establir un dispositiu per identificar els responsables en què van participar el Puesto Principal de Zaratán, l’Àrea d’Investigació de Valladolid i Seprona, fent vigilància durant dies.

Així, van descobrir els detinguts traslladant-se cap a la zona en un tot terreny i dirigint-se a l’illa en la qual es trobava la plantació en una bassa inflable.