doble mort

Una mare s'assabenta de la mort d'un dels seus fills mentre en vetlla un altre

Un germà va morir de llarga malaltia i un altre en un accident de moto

traficook

traficook

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Dissabte passat, dia 18 de juliol, a la tarda, efectius de la Guàrdia Civil es van desplaçar al terme municipal d’A Laracha, a la província de la Corunya, per un accident de moto mortal, en el qual un home de 45 anys va perdre la vida mentre conduïa una motocicleta.

El germà del mort estava sent vetllat en un tanatori després d’una llarga malaltia, de manera que els agents van haver de posar en marxa un protocol especial avalat per psicòlegs per comunicar el tràgic succés a la mare de tots dos.

El servei d’emergències 112 de Galícia va informar que un dels fills, que circulava amb moto, va morir aquest dissabte després d’haver tingut un accident al municipi corunyès d’A Laracha al sortir de la carretera.

Notícies relacionades

L’avís de l’accident, una sortida de via a la parròquia de Coiro en la qual es va veure implicada únicament la moto que conduïa el mort, es va rebre poc abans de les 17.00 hores.

La víctima és un home nascut el 1975 i que viatjava sol a la moto, van indicar les mateixes fonts. Per atendre el succés van intervenir, a més dels serveis sanitaris, agents de la Guàrdia Civil, la policia local i Protecció Civil.