NOVES MESURES

Coronavirus: Mascaretes obligatòries al País Valencià

La Generalitat decreta el tancament del lleure nocturn a Gandia després d'un brot de Covid-19

zentauroepp53610332 soc valencia200718133509

zentauroepp53610332 soc valencia200718133509 / A Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

La Generalitat ha establert l’ús obligatori de mascaretes a la Comunitat Valenciana per a majors de sis anys (excepte persones amb problemes respiratoris) en tots els espais i tot i que es pugui mantenir la distància de metre i mig de seguretat, segons acaba d’anunciar la consellera Ana Barceló. L’única excepció seran platges, piscines i espais naturals.

Notícies relacionades

Fa dies, el president Ximo Puig no es va mostrar partidari d’imposar l’obligació, però en els últims dies el Consell ha anat variant la seva actitud fins a unir-se al corrent majoritari a les autonomies. Segons ha explicat la consellera, ja hi ha més de 20 brots en la comunitat i el creixement de contagis s’ha produït per les reunions familiars i pel lleure nocturn, especialment a municipis turístics. De fet s’ha multiplicat per quatre el nombre de contagis d’entre 20 i 40 anys.

Tancament del lleure nocturn a Gandia

Barceló també ha decretat el tancament del lleure nocturn a Gandia després de certificar un brot que ja afecta 49 persones. La mesura es farà efectiva en les pròximes hores. Barceló ha agraït la col·laboració l’ajuntament i de l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant.

Temes:

Coronavirus