INVESTIGACIÓ DE LA GUÀRDIA CIVIL

Quatre detinguts per voler matar dos veïns de Tarragona mitjançant un sicari

El pagament del crim era una finca rústica a Amposta

zentauroepp49506871 01 01 1970 coche de la guardia civil  sociedad castilla la m190821175634

zentauroepp49506871 01 01 1970 coche de la guardia civil sociedad castilla la m190821175634 / GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut quatre membres d’un grup que presumptament havia planificat i començat a fer accions per assassinar dues persones veïnes de la comarca de l’Alt Camp (Tarragona) mitjançant la contractació d’un sicari.

La investigació es va iniciar el juny passat quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que dos individus havien encarregat a un tercer l’assassinat de dues persones.

Fruit de les indagacions, els agents van aconseguir esbrinar que els implicats van fer una reunió en la qual van facilitar al sicari contractat la identitat d’una de les dues persones a executar. Com a pagament del crim, l’autor intel·lectual va convenir a fer una transferència a nom del sicari d’una finca rústica a Amposta (Tarragona).

Notícies relacionades

Després de comprovar com els inductors facilitaven al sicari la identitat de la seva víctima i els seus moviments, es va procedir a la detenció dels implicats a finals de juny.

En els registres duts a terme, els agents van intervenir dues armes de foc –una preparada per disparar– un revòlver detonador, una pistola d’aire comprimit, una pistola Taser i una defensa metàl·lica extensible.