04 d’ag 2020

Anar al contingut

audiència de barcelona

Penes de fins a 17,5 anys de presó per als acusats de violar una menor i gravar-ho a Pineda de Mar

Els fets van tenir lloc el 22 de març del 2018 en una masia abandonada, on els dos acusats, llavors amb 18 i 20 anys, junt amb dos menors més, van portar la víctima de 14 anys

La Secció Desena també dicta llibertat vigilada, una vegada surtin de la presó, per un temps de 10 anys i inhabilitació especial per a qualsevol feina o ofici que comporti contacti amb nens

Europa Press

Penes de fins a 17,5 anys de presó per als acusats de violar una menor i gravar-ho a Pineda de Mar

Miquel Codolar

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a penes de 16 anys i mig i de 17 anys i mig de presó els dos acusats de violar en grup una menor i gravar-ho en una masia abandonada de Pineda de Mar (Barcelona).

Els condemna pels delictes d’agressió sexual continuada i descobriment i revelació de secrets, ja que es van penjar vídeos de l’agressió sexual en una xarxa social, segons informa aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els fets van tenir lloc el 22 de març del 2018 en una masia abandonada de Pineda, on els dos acusats, llavors amb 18 i 20 anys, junt amb dos menors més, van portar la menor, llavors de 14 anys, i la van violar en grup i ho van gravar amb el mòbil, en presència d’una desena més de menors.

A més de la pena de presó, la sala també imposa com a penes afegides pel delicte d’agressió sexual continuat la prohibició de comunicació i aproximació a menys d’un quilòmetre on pugui trobar-se la víctima durant un temps de 10 anys superior a la pena de presó imposada.

La Secció Desena també dicta llibertat vigilada, una vegada finalitzi la pena de presó, per un temps de 10 anys i inhabilitació especial per a qualsevol feina o ofici que comporti contacte amb menors per un període de cinc anys superior a la pena de presó imposada.

Per a la pena de descobriment i revelació de secret, es fixa la pena afegida de prohibició de comunicació i aproximació a menys d’un quilòmetre on pugui trobar-se la víctima durant un temps de quatre anys superior a la pena de presó imposada.

La sala també els imposa una indemnització conjunta de 32.250 euros pels danys morals i seqüeles patides per la víctima.