13 jul 2020

Anar al contingut

L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Eivissa: Última hora dels casos i la desescalada a les Balears

El número d'infectats per coronavirus a les Balears ascendeix a 2.157 persones, amb 209 morts

L'illa d'Eivissa es troba actualment en la fase 3 del procés de desescalada

El Periódico

GRAFCAT3168. BARCELONA, 19/03/2020.- Una persona pasea a su perro por la Avenida del Paralelo de Barcelona, este jueves, durante la quinta jornada en estado de alarma por la pandemia de coronavirus. EFE/Andreu Dalmau

GRAFCAT3168. BARCELONA, 19/03/2020.- Una persona pasea a su perro por la Avenida del Paralelo de Barcelona, este jueves, durante la quinta jornada en estado de alarma por la pandemia de coronavirus. EFE/Andreu Dalmau / Andreu Dalmau (EFE)

L’epidèmia de coronavirus continua a les Balears. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19 en aquesta comunitat ascendeix a 2.157, amb 209 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Eivissa].

Eivissa es troba actualment en la fase 3 de desescalada. [Coneixeu tot el que es pot fer en la fase 3]

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona encomanada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.