Hospital de Sant Pau

Un metge de Barcelona, apartat per gravar despullada la seva pacient

El sanitari, resident de primer any, va fer creure la dona que participava en un estudi que va resultar ser fals

rjulve22159248 17 4 2013  sarria  barcelona  interior del nuevo ambulatorio181023125926

rjulve22159248 17 4 2013 sarria barcelona interior del nuevo ambulatorio181023125926

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona ha retirat un metge de les seves funcions al centre després de gravar en vídeo una pacient nua, a qui va fer creure que participava en un estudi que ha resultat ser fals.

Segons ha avançat el diari ‘Ara’ i han confirmat fonts de l’hospital en declaracions a Europa Press, es tracta d’un resident de primer any que depèn de la unitat docent de l’atenció primària Dreta de l’Eixample de Barcelona.

Prova de tuberculosi

El metge tenia una càmera amagada en un racó de la consulta i «no va demanar el consentiment» per escrit de la pacient –que va anar al centre per fer-se una prova de tuberculosi– per a la seva participació i els drets d’imatge.

Notícies relacionades

El mateix dia de la visita, la pacient va preguntar a l’hospital per l’esmentat treball i el centre va detectar que no hi havia cap estudi d’aquestes característiques en marxa.

A més de ser apartat de les seves funcions al centre hospitalari, el metge ha rebut una sanció en forma de falta «molt greu», que ara es troba en període d’al·legacions.