succés a la capital

Una dona mata el seu fill de sis anys i se suïcida en un hostal del centre de Madrid

Els policies han trobat els cossos sense vida de la mare i el menor a les 10.20 hores

La filicida havia perdut la custòdia feia dues setmanes

12/06/2019 Furgoneta de la Policia Nacional.

12/06/2019 Furgoneta de la Policia Nacional. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha trobat aquest matí els cadàvers d’una dona de 36 anys i el seu fill de 6 anys en un hostal del centre de la capital de l’Estat, que han mort de manera no natural, segons han informat fonts policials.

Després d’un avís, els policies han trobat els cossos sense vida a les 10.20 hores d’aquest dilluns en un hostal del carrer Postigo de San Martín de Madrid. Es desconeixen les circumstàncies de les morts.

No obstant, segons les primeres indagacions i a l’espera de confirmació per l’autòpsia, la dona de 36 anys podria haver matat el seu propi fill i després haver-se tret la vida. El Grup V d’Homicidis de la Direcció Superior de la Policia de Madrid està investigant el cas.

Custòdia perduda

Notícies relacionades

La suïcida havia perdut la tutela del menor fa dues setmanes, segons han informat a Efe fonts de la Conselleria de Família i Assumptes Socials de la Comunitat de Madrid.

Tot i que la comunitat era ara la responsable de la criatura, aquest procés segueix un protocol i no es talla d’arrel per evitar traumes als nens.