ALERTA SANITÀRIA INTERNACIONAL

Ingrés forçós per a un home que va viatjar de BCN a Eivissa després de donar positiu en la Covid

Salut Pública ha ordenat l'internament en règim d'aïllament a l'hospital de Can Misses

Ibiza marca tendencia también en el turismo familiar

Ibiza marca tendencia también en el turismo familiar

1
Es llegeix en minuts

La Direcció General de Salut Pública ha ordenat l’internament forçós en règim d’aïllament  a l’hospital de Can Misses, a Eivissa, d’un home que va viatjar a l’illa, procedent de Barcelona, pocs dies després d’haver donat positiu en coronavirus en una prova de PCR.

L’home, que va ser localitzat divendres, va ser traslladat aquest dissabte al centre hospitalari després de la resolució remesa per Salut Pública a la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, a primera hora del matí.

D’acord amb les dades facilitades pel Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), del Ministeri de Sanitat, el 20 de juny aquesta persona va presentar símptomes i el 26 la prova PCR que s’havia fet va donar positiu, per la qual cosa havia de fer aïllament domiciliari, i tot i així el 29 va viatjar de Barcelona a Eivissa.

Notícies relacionades

El CECCAES va informar divendres la Direcció General de Salut Pública que l’home es trobava a l’illa i divendres va ser localitzat. Dissabte va ser traslladat al centre hospitalari d’Eivissa, on romandrà fins que rebi l’alta.

La Direcció General també ha iniciat l’estudi de contactes i incoarà un expedient a l’home per un presumpte delicte contra la salut pública.