POLICIA LOCAL

Detingut a Lloret un turista alemany per agressió sexual a una menor

El presumpte atac es va produir al portal de l'edifici on s'allotja la víctima

zentauroepp11055024 lloret de mar 28 07 2009    cuaderno del verano     centrale190731181233

zentauroepp11055024 lloret de mar 28 07 2009 cuaderno del verano centrale190731181233 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Lloret de Mar ha detingut un jove turista alemany de 19 anys per presumptament haver agredit sexualment una menor de 17 anys al portal d’un edifici. Els fets es van produir al voltant de les 10 de la nit de divendres passat, 3 de juliol, en una finca d’apartaments del carrer Joaquim Mir de Fenals, segons ha avançat el ‘Diari de Girona’ i ha confirmat l’ACN.

La víctima i l’arrestat havien estat passant el dia junts amb altres amics, cosa que va permetre una identificació ràpida per part dels acompanyants de la noia. Després de l’agressió, un veí es va trobar la noia amb dues amigues més caminant pel carrer, i va ser ell que va alertar la policia.

Notícies relacionades

El suposat atac s’hauria produït quan la menor tornava al bloc d’apartaments on s’allotja. Va ser llavors quan el turista alemany l’hauria atacat sexualment. Minuts més tard, van arribar les dues amigues de la víctima. Les tres van començar a caminar a la recerca d’ajuda, fins que van topar amb el veí que va avisar la policia.

Des de de l’Ajuntament de Lloret expliquen que esperaran a saber la decisió que es prengui per part del jutge de guàrdia en relació amb el detingut, abans de fer cap acte en concret. El consistori va facilitar atenció psicològica a la víctima.