05 jul 2020

Anar al contingut

L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Extremadura: última hora dels casos i la fase de la desescalada

El número d'infectats per coronavirus a Extremadura ascendeix a 2.988 persones, amb 508 morts

Extremadura es troba actualment en fase 3 del procés de desescalada

El Periódico

Efectivos de la Guardia Nacional Republicana (GNR) de Portugal realizan controles en la frontera con Portugal en Caya (Bajadoz) el primer día en el que España ha restablecido los controles de fronteras terrestres hasta el fin del estado de alarma decretado por el coronavirus, en Caya (Badajoz, Extremadura, España) a 17 de marzo de 2020.

Efectivos de la Guardia Nacional Republicana (GNR) de Portugal realizan controles en la frontera con Portugal en Caya (Bajadoz) el primer día en el que España ha restablecido los controles de fronteras terrestres hasta el fin del estado de alarma decretado por el coronavirus, en Caya (Badajoz, Extremadura, España) a 17 de marzo de 2020. / Europa Press (Europa Press)

L’epidèmia del coronavirus continua a Extremadura. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19 en aquesta comunitat ascendeix a 2.988, amb 508 morts, segons les últimes dades oficials. [Segueix les últimes notícies sobre el coronavirus a Extremadura].

Extremadura es troba actualment en la fase 3 de desescalada. [Coneix tot el que es pot fer en la fase 3]

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona encomanada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.