dilluns a la matinada

Els Mossos investiguen la violació d'una jove a Lloret de Mar

El sospitós la va seguir quan tornava a casa i la va atacar per l'esquena quan creuava un parc de la població

Els Mossos investiguen la violació d'una jove a Lloret de Mar

MOSSOS D ESQUADRA

Es llegeix en minuts

El Periódico

Els Mossos d’Esquadra estan buscant un home per la violació d’una dona de 21 anys a Lloret de Mar (la Selva) la matinada de diumenge a dilluns. Segons informa l’ACN, ahir a la tarda la víctima va anar a la comissaria de Blanes per denunciar l’agressió sexual.

Et pot interesar

La jove, veïna de Lloret de Mar, va relatar que tornava a casa a les quatre de la matinada després de sortir amb uns amics quan un home que no coneixia la va començar a seguir pel carrer mentre li feia insinuacions sexuals. Quan la víctima creuava una zona verda del municipi, l’agressor la va atacar per l’esquena i la va fer caure a terra. Víctima i agressor van forcejar fins que, finalment, l’home la va violar. La noia va trucar al telèfon d’emergències 112 i, espantada, va acabar marxant del lloc.

La víctima ha facilitat una descripció de l’atacant i els Mossos han obert una investigació per identificar-lo, també a través d’imatges de les càmeres de videovigilància que hi pugui haver al llarg del recorregut de la víctima que hagin pogut captar alguna imatge de l’agressor.