On Catalunya

TENIA 7 ANYS

Mor un dels nens hospitalitzats després de ser rescatats a la platja de Roses

Els menors van ser traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de ser rescatats inconscients per les seves famílies

ambulancia

ambulancia / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

Un nen de 7 anys ha mort i un altre de 6 està en estat greu a l’Hospital Trueta de Girona després d’estar a punt d’ofegar-se a la platja de la Punta de Roses, segons fonts dels equips d’emergències. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van rebre a les 18.33 hores de dilluns l’alerta del succés que va tenir lloc a la platja de Roses.

Notícies relacionades

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre unitats terrestres del SEM, el metge del CAP (Centre d’Atenció Primària) i dos helicòpters medicalitzats, a més d’efectius dels Mossos d’Esquadra i de la policia local i l’equip de psicòlegs del SEM. 

Les primeres investigacions apunten que els pares van deixar els dos nens jugant a la platja i que poc després es van girar i els van veure flotant a l’aigua. Fonts del SEM han indicat que els nens van poder ser reanimats a la platja abans de ser traslladats als dos helicòpters medicalitzats a l’Hospital Trueta en estat crític. Els dos nens són veïns de Figueres.

Temes:

Roses Platges