a la via pública

Un home ataca amb sosa càustica una dona i una menor a Sant Feliu de Guíxols

Mare i filla van ingressar a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades greus

El presumpte agressor, que busquen els Mossos, manté denúncies creuades amb el marit de la víctima

zentauroepp53939133 grafcat8806  sant feliu de guixols  girona   espa a   30 06 200630221336

zentauroepp53939133 grafcat8806 sant feliu de guixols girona espa a 30 06 200630221336 / David Borrat

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home ha atacat aquest dilluns al migdia una dona i la seva filla de cinc anys amb sosa càustica a la via pública a Sant Feliu de Guíxols (Girona), segons han informat aquest dimarts els Mossos d’Esquadra.

Mare i filla han ingressat a l’Hospital de la  Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades greus provocades per sosa càustica, ha explicat el centre hospitalari.

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir l’ocorregut i busca l’autor de l’agressió, que manté denúncies creuades amb el marit de la víctima. La dona ja l’havia denunciat anteriorment, i el jutjat ha acordat ordre de protecció per a les dues víctimes.

Denúncies entre l’agressor i el marit de la víctima

El jutjat d’Instrucció número 2 de Sant Feliu investiga, per la seva banda, un presumpte atropellament del marit de la víctima a l’ara agressor, que segons ell va tenir lloc el 29 de maig.

Notícies relacionades

En aquest procediment «el marit és el denunciat i l’home ara fugat és la víctima» del suposat atropellament, en el qual el denunciant no va patir lesions que requerissin atenció mèdica, segons l’informe remès al jutjat.

El Jutjat número 2 de Sant Feliu porta també un altre procediment amb denúncies creuades entre els dos homes per delicte lleu de lesions, referent a uns fets del 8 de maig.