Detingut, ferit de bala, el 'Rambo de Requena' després de disparar contra un guàrdia civil

El delinqüent havia intensificat la seva activitat d'atracaments en els últims tres mesos

zentauroepp53696066 graf7859  andorra  teruel   08 06 2020   controles de la gua200608211354

zentauroepp53696066 graf7859 andorra teruel 08 06 2020 controles de la gua200608211354 / Antonio Garcia

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns Pedro Lozano Jiménez, més conegut com el ‘Rambo de Requena’, després que, presumptament, hagi ferit de bala un agent del cos a Muniesa (Terol) i hagi robat dos cotxes.

El detingut, que ha resultat ferit de bala durant la detenció, ha sigut traslladat en un helicòpter de l’institut armat a l’hospital Miguel Servet de Saragossa.

Fonts pròximes a la investigació han indicat que aquest individu, que en els últims tres mesos havia intensificat la seva activitat d’atracaments i utilitza escopetes de canons retallats, és el sospitós del tret que ha ferit l’agent.

Tot ha començat a les 12.15 hores quan la Guàrdia Civil ha rebut l’avís del robatori d’un cotxe, un Suzuki, a El Castellar, a Terol.

Tret a l’abdomen

Cap a les 15.35 hores una patrulla de la Guàrdia Civil de Muniesa ha pogut localitzar el cotxe, li ha donat l’alto i ha identificat el conductor, que ha obert foc amb l’escopeta contra un dels agents, de nom Juan Carlos, que ha rebut un tret a l’abdomen.

L’agent, de la localitat veïna de Loscos (Saragossa), ha sigut evacuat en helicòpter a l’hospital Miguel Servet de Saragossa, on està estable.

Mentrestant, el seu company de patrulla ha respost als trets del delinqüent, que ha fugit a peu.

Notícies relacionades

Uns vint minuts després ha robat, suposadament, a la localitat d’Andorra, també a Terol, un Citroën, i a les 16.20 hores ha sigut localitzat per la Guàrdia Civil, però el ‘Rambo de Requena’ ha tornat a fugir.

Es dona la circumstància que en aquesta mateixa zona va actuar Igor el rus, que el desembre del 2017 va acabar amb la vida de dos guàrdies civils i un ramader.