al carrer Magdalena

Dos detinguts a Lleida per una agressió homòfoba a dos homes

Se'ls acusa d'un delicte de lesions i un delicte d'odi per increpar una parella homosexual i clavar-los cops de puny i puntades de peu

mossos

mossos / NÚRIA TORRES

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge a Lleida dos homes, de 30 i 28 anys i tots dos veïns de la ciutat, com a presumptes autors d’un delicte de lesions i un delicte d’odi per una agressió homòfoba a dos homes.

Els fets es van produir a les 17 hores al carrer Magdalena, quan dos homes, amb signes externs d’embriaguesa, van increpar per la seva orientació sexual a una parella d’homes que es trobaven a la mateixa terrassa, han informat els Mossos d’Esquadra aquest dilluns en un comunicat.

Les víctimes dels insults els van recriminar la seva actitud i com a resposta els dos agressors els van agredir violentament a cops de puny i puntades de peu, mentre els testimonis que eren al lloc van intentar aturar l’atac.

Segons els Mossos, els dos agressors, un d’ells amb antecedents policials, van marxar ràpidament del lloc en direcció al carrer Major.

Notícies relacionades

Les dues víctimes van ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat dels Mossos d’Esquadra al lloc de l’agressió, i la col·laboració ciutadana va permetre localitzar i detenir els dos agressors quan es trobaven a la plaça Sant Joan de Lleida, pròxima al lloc de l’agressió.