ment sinistra

El sospitós de matar Madeleine va fantasiejar amb segrestar i abusar d'un menor

Christian B. va escriure a un conegut per un servei de missatgeria de xat que sentia el desig de «caçar una cosa petita i utilitzar-la durant dies»

A la resposta del seu interlocutor que això seria perillós, el detingut en una presó d'Alemanya va replicar: «Bah, si després s'eliminen les proves»

zentauroepp53659702 gente 05 06 2020 combo de christian brueckner   presunto ase200605145416

zentauroepp53659702 gente 05 06 2020 combo de christian brueckner presunto ase200605145416

1
Es llegeix en minuts
Efe

El presumpte assassí de Madeleine McCann, un home de 43 anys que està sent investigat per la fiscalia de la ciutat alemanya de Braunschweig, va manifestar a un conegut la seva fantasia de segrestar i abusar d’un nen petit, segons ha revelat aquest divendres el setmanari ‘Der Spiegel’.

D’acord amb documents de la investigació, a què ha tingut accés el setmanari, el setembre del 2013 el sospitós, identificat com Christian B., va escriure a un conegut per un servei de missatgeria de xat que sentia el desig de «caçar una cosa petita i utilitzar-la durant dies».

A la resposta del seu interlocutor que això seria perillós, Christian B. va replicar: »Bah, si després s’eliminen les proves». 

El presumpte assassí de Madeleine, que tenia 3 anys quan va desaparèixer el 2007 a l’Algarve portuguès, on estiuejava amb la seva família, està en l’actualitat complint condemna en una presó alemanya i compta amb nombrosos antecedents de delictes sexuals, també contra menors.

‘Der Spiegel’ ha revelat també que el presumpte assassí està sent investigat així mateix per un altre possible segrest, el de la nena alemanya Inga, de 5 anys, que va desaparèixer a l’estat federat de Saxònia-Anhalt (est del país) a la primavera del 2015, durant una excursió amb la seva família.

Christian B. estava en aquestes dates en un terreny a 90 quilòmetres de distància del lloc en què va ser vista la nena per última vegada; i va ser registrat un any després per la policia, que li va trobar un USB que contenia pornografia infantil, però cap rastre del parador d’Inga.

Notícies relacionades

Aquest dijous, la Fiscalia de Braunschweig (centre del país) va confirmar que parteix de la base que Madeleine va morir en mans de Christian B., la presència del qual al lloc dels fets va quedar confirmada per una trucada realitzada pel presumpte culpable que va ser registrada per una antena de telefonia mòbil.

El ciutadà alemany va viure a l’Algarve entre el 1995 i el 2007, a prop de la localitat de Praia da Luz, on estava l’apartament turístic del qual va desaparèixer Maddie.