AVANÇAMENT

DKISS estrena aquesta nit el documental 'La desaparición de Madeleine McCann'

La minisèrie compta amb noves i exclusives entrevistes amb personalitats que van ser clau durant la investigació

clip madeleine 2 / periodico

1
Es llegeix en minuts

DKISS estrena aquesta nit a partir de les 22:00 hores 'La desaparición de Madeleine McCann', un documental de dues hores que aprofundirà en les accions posteriors a aquest tràgic succés que es van dur a terme per part de la policia portuguesa, així com les tasques de difusió que van emprendre tots els seus éssers estimats per trobar-la.

Notícies relacionades

A més, aquesta minisèrie comptarà amb noves i exclusives entrevistes amb personalitats que van ser clau durant la investigació, entre les quals hi ha els membres de les forces de l’ordre públic, l’equip legal dels McCann, i un gran nombre de pèrits criminals i periodistes, que van seguir el cas des del principi.

Entre els nombrosos testimonis destaquen el del detectiu portuguès que va liderar la investigació, Gonçalo Amaral, i el de Joao Godinho, un periodista portuguès que va seguir el cas des del primer moment. A més, el documental comptarà amb recreacions dels moments més importants d’aquesta llarga recerca, així com fotos oficials de l’apartament minuts després de la desaparició de Madeleine i imatges de la vida privada de la família.