en comerços i vehicles

A la presó un lladre per diversos robatoris a Barcelona durant el confinament

El jove, de nacionalitat espanyola, acumula més d'una vintena de detencions per fets similars i li consta en vigor una ordre de prohibició d'entrada en aparcaments de Nou Barris

video 3656182 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 20 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb força en comerços de Barcelona i tres temptatives de robatoris en interior de vehicles durant el confinament i que, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a la presó.

Segons informa la Policia de la Generalitat, la detenció es va produir el 27 de maig passat després d’un últim robatori amb força comès en un bar, d’on el lladre va sostreure la recaptació i un patinet elèctric, a més de causar greus danys a la vidriera de l’establiment.

El jove, de nacionalitat espanyola, acumula més d’una vintena de detencions per fets similars i li consta en vigor una ordre de prohibició d’entrada en aparcaments ubicats al districte de Nou Barris, als quals accedia per cometre els robatoris a l’interior dels vehicles.

El ‘modus operandi’ que utilitzava el lladre sempre era el mateix: trencava la vidriera del local per emportar-se la recaptació i els objectes de valor que hi havia a l’interior dels establiments comercials.

Durant el confinament va robar en dues farmàcies i un centre esportiu que acull una fundació que fa tasques socials. 

Aquesta entitat ha tingut durant aquest període força activitat diària amb compra d’aliments i altres necessitats per subministrar-los a persones en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades

Una vegada detingut, el jutjat de guàrdia va autoritzar una entrada i registre al seu domicili per recollir el màxim de proves relacionades amb els fets investigats.

Els Mossos no descarten que l’home pugui estar relacionat amb els altres robatoris i estan recollint el màxim d’informació a fi de comprovar si podria estar implicat en altres robatoris que s’estan investigant.