EXEMPLE DE PICARDIA

Compte amb l'estafa de la perruqueria

Alguns centres cobren per un tractament que suposadament erradica el coronavirus dels cabells

zentauroepp36897090 barcelona    12 01 2017       contra       emilio utande  ac200527163756

zentauroepp36897090 barcelona 12 01 2017 contra emilio utande ac200527163756 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Chance

Sembla que no tot són bones accions i bones intencions amb l’arribada de la Covid-19. En uns moments d’incertesa, por, respecte i crisi, les accions negatives arriben al nostre voltant. A més de la pujada de preus dels aliments, juntament amb la del cost de les mascaretes –que sembla que haurem de comprar contínuament i ja veurem com les economies familiars són capaces de poder afrontar-ho–, estem començant a veure l’‘impost revolucionari de la Covid’, com ara cerveses a sis euros en diferents terrasses del país i lloguers de pistes de pàdel excessius.

Entre aquests impostos revolucionaris o mesures preventives també es troba el que alguna perruqueria ha instaurat com el tractament contra el coronavirus. Tal com revelava ‘Espejo Público’ en declaracions recollides per Europa Press, diverses perruqueries estan aplicant un tractament previ pel qual cobren entre 16 i 20 euros.

Neteja profunda amb un gel

Notícies relacionades

Segons la investigació, es pot veure com una perruquera informa el client (una periodista) que s’ha de fer aquest tractament anti-Covid que consisteix en una neteja profunda mitjançant l’aplicació d’un gel, amb uns olis orgànics que inclouen menta pebrera; oli d’eucaliptus; arbre de te, que és un antifúngic i antibacterià, i àcid salicílic, amb el qual t’eliminen qualsevol virus; segons diuen, aquest tractament està en línia amb el seguiment de mesures de seguretat per a tothom. A més, ofereixen serveis amb màquines de vapor de 60 graus.

Malgrat la suggeridora presentació, en la investigació del programa de Susanna Griso aclareixen que aquest tractament no està testat ni avalat per universitats ni pel Ministeri de Sanitat: «Lògicament, te’l pot deixar més net, però si hi hagués qualsevol tipus de resta del virus no quedaria eliminat. Es tracta d’una venda comercial»; tot i que tingui fungicides i bactericides no vol dir que estigui investigat i certificat, almenys de moment.

Temes:

Desescalada