INTENSA FUMARADA

Un incendi crema una empresa de recuperació de residus de Sarrià de Ter

Les flames afecten una nau de 2.500 metres quadrats amb bales de paper, part de la qual ha col·lapsat.

un incendio quema la empresa auladell de sarri de ter acn vdeo / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat aquest divendres a la nit el perímetre de l’incendi a l’empresa de recollida i recuperació de residus Auladell, a l’avinguda de França de Sarrià de Ter (Girona).

Un total de 29 dotacions de bombers treballen per apagar el foc, ha informat l’Ajuntament de Sarrià de Ter en una publicació a Twitter recollida per Europa Press. Les flames afecten una nau de 2.500 metres quadrats amb bales de paper, part de la qual ha col·lapsat. 

Carrers tallats

L’empresa Auladell, que es dedica a la recuperació de residus com  paper, ferralla i metall, té dues naus a Sarrià de Ter, una a la part baixa i l’altra a Sarrià de Dalt, que és la que està cremant. Els Mossos d’Esquadra han tallat tots els carrers adjacents que porten al polígon.

Tot i que no hi ha hagut ferits, la intensa i negra fumarada ha creat molta expectació i veïns de diferents punts de la ciutat de Girona i d’altres municipis, com Cornellà del Terri, han penjat fotos a les xarxes socials. 

Notícies relacionades

També a través de les xarxes socials el consistori ha alertat els veïns de l’incendi i els ha demanat, sobretot als sectors de Pla de l’Horta i Rasa, que tanquin les finestres per evitar que entri el fum.

Bloc desallotjat

A última hora de la nit, els veïns d’un bloc del carrer Gelida de Sarrià de Ter han sigut desallotjats per l’incendi, de forma preventiva. Les flames, actives des de mitja de la tarda, han causat una fumarada espessa visible des de molts llocs, que ha motivat prop d’un centenar de trucades al telèfon d’emergències 112.

Temes:

Escombraries