mesures disciplinàries

Apartats del servei dos vigilants de Renfe per agredir un passatger

Els incidents van passar a prop de Calella quan els agents de seguretat van cridar l'atenció a un viatger que anava sense la corresponent mascareta

zentauroepp53468481 captura de video incidente con agentes de seguridad en un tr200519183249

zentauroepp53468481 captura de video incidente con agentes de seguridad en un tr200519183249

1
Es llegeix en minuts

Renfe ha apartat del servei dos vigilants de seguretat als quals també ha obert un expedient per agredir de forma violenta un passatger que viatjava en un tren de Rodalies sense la corresponent mascareta. Els fets van ocórrer a prop de l'estació de Calella, al Maresme, i van ser presenciats per altres passatgers que van difondre les imatges de l'agressió. «Aquests dos agents de seguretat han sigut apartats immediatament del nostre servei. S'ha obert un expedient. No tolerem ni tolerarem accions d'aquest tipus als nostres trens», ha informat la companyia després de prendre les mesures disciplinàries contra els dos vigilants.

No m'estranya, la meitat dels que posen al tren són uns nazis de campionat. pic.twitter.com/V2mht74Pc7— Bernat Castro (@Berlus87) May 18, 2020

Notícies relacionades

L'incident va ocórrer diumenge passat a la línia R-1 quan els agents de seguretat van cridar l'atenció a un passatger que viatjava sense la corresponent mascareta. La discussió es va anar escalfant, fins que un dels vigilants va provar de reduir al viatger amb l'ajuda d'un company.

Hi van intervenir també diversos passatgers que van sortir en defensa de l'agredit. Es va produir després una segona discussió en la qual fins i tot un dels viatgers va amenaçar d'estirar l'anella d'emergència per aturar el tren. Els vigilants jurats es van negar a identificar-se i van dir que només ho farien davant dels Mossos d'Esquadra.