A Navalcarnero (Madrid)

Homenatge als més grans i als seus cuidadors a les residències

La solta de desenes de globus verds ha servit per retre homenatge a les víctimes i els principals protagonistes de la pandèmia

Una mujer disfruta del homenaje dedicado a los residentes y los profesionales de la residencia de mayores Casaverde, en Navalcarnero el 13 de mayo.

Una mujer disfruta del homenaje dedicado a los residentes y los profesionales de la residencia de mayores Casaverde, en Navalcarnero el 13 de mayo. / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Dos mesos després de l’inici del confinament i de la part més dura de la propagació del coronavirus, els homenatges al personal sanitari, però també a la gent gran, principals víctimes de la pandèmia, es reprodueixen a tot Espanya. Avui ha sigut el torn de les residències, de la gent gran i dels seus cuidadors a Navalcarnero (Madrid).

Notícies relacionades

Amb el lema «Missatges al cel», un acte celebrat al recinte exterior del Centro Casaverde Navalcarnero i Hospital Casaverde Madrid ha suposat l’enlairament de desenes de globus verds amb emotius missatges escrits pels residents en l’actual crisi sanitària, quan aquests centres estan en situació de contagi zero per Covid-19.

Des de balcons i finestres els residents van elevar missatges al cel, acompanyats pels professionals dels centres. El tribut a residents, familiars, professionals de les cures i morts ha comptat amb la participació de representants de la Guàrdia Civil i del Cos de Bombers de la localitat.