BLANC DE LES CRÍTIQUES

Una dona posa a la venda els 378 paquets de paper higiènic que li sobren a casa

La venedora els va comprar per la crisi del coronavirus, quan hi havia escassetat

papel

papel / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
R. P.

Una dona d’origen australià està sent molt criticada aquests dies a les xarxes socials per haver posat a la venda, a través d’un anunci penjat en el seu perfil personal de Facebook, més de 300 paquets de paper higiènic (concretament 378) que va comprar durant les primeres setmanes de confinament pel coronavirus  i que ara ja s’ha adonat que no utilitzarà, tal com informa ‘El Día’, diari del grup Prensa Ibérica.

Malgrat que els ha posat a la venda a un mòdic preu, molts li han retret a aquesta dona que s’hagués aprofitat que tenia accés a un supermercat per deixar els altres sense existències. Aquest egoisme va ser el que l’ha fet ser blanc de les crítiques.

Escassos durant els primers dies

Notícies relacionades

A Austràlia, com a la resta del món, els rotllos de paper higiènic van ser un bé escàs durant els primers dies en què centenars de clients van anar en massa als centres comercials carregant grans quantitats de béns amb l’objectiu de no quedar-se desproveïts a les seves pròpies cases.

De fet, poc després, quan el confinament va anar fent efecte, molts van esgotar el llevat i la farina. Als clients dels supermercats, cada vegada més avorrits a casa, els agafava per comprar ingredients per fer postres. Un altre dels èxits va ser la venda de patates fregides i tota mena de ‘snacks’, cosa que també indica que malament que molts estan menjant durant aquesta quarantena. Una cosa que, els especialistes adverteixen, pot passar factura en el futur.