Convocada a Barcelona una manifestació contra el confinament en ple estat d'alarma

L'associació Moviment Cívic 12 d'Octubre patrocina l'acte contra les mesures del Govern espanyol

La protesta serà el 7 de maig a la plaça d'Urquinaona i amb la distància social recomanada

zentauroepp53212099 sant jordi200423165853

zentauroepp53212099 sant jordi200423165853 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’associació Moviment Cívic 12 d’Octubre de Catalunya ha convocat una manifestació el 7 de maig a Barcelona, quan encara estarà en vigor l’estat d’alarma, per a protesta per les «moltes» mesures preventives adoptades pel Govern espanyol davant la pandèmia del Covid-19 i que afecten «la llibertat i drets fonamentals del ciutadà».

Notícies relacionades

L’entitat ha convocat l’acte a la plaça d’Urquinaona a les sis de la tarda, malgrat les restriccions de moviment que regeixen durant l’estat d’alarma. Afirma que serà «no partidista» i de duel pels morts del coronavirus. El moviment insta les forces polítiques, sindicals, socials i cíviques a sumar-se a la iniciativa, de la qual ja han informat la Conselleria d’Interior.

Segons expliquen els convocants, els morts per l’epidèmia han sigut a «conseqüència de les moltes deficiències mostrades pel sistema i el Govern espanyol». El moviment ha indicat que en la marxa no hi haurà cap lema ni pancarta. Només una bandera espanyola amb un crespó negre. Els manifestants hi acudiran amb mascareta, guants i conservant la distància social «aconsellada».

Temes:

Coronavirus