PER FER TRASLLATS GRATUÏTS

Coronavirus: L'emotiu gest d'uns sanitaris amb un taxista solidari

Els treballadors d'un centre madrileny reben amb aplaudiments i un obsequi un xòfer que trasllada pacients de manera gratuïta

taxi / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dels pitjors tràngols sempre es pot treure una cosa positiva. La pandèmia del coronavirus està deixant algunes imatges de generositat i solidaritat que ajuden a suportar aquests dies de confinament i a veure la llum al final del túnel. L’última d’aquestes escenes té com a protagonista un taxista.

Aquest dissabte els treballadors del centre de salut Ramón y Cajal de Madrid li van donar una sorpresa enorme a un taxista que trasllada de forma gratuïta i desinteressada pacients que ho necessiten des de casa seva al centre mèdic i a la inversa. Com fan habitualment, des del centre van telefonar al taxista per demanar-li que acudís a traslladar un pacient, i el conductor va acudir sense falta a la cita.

Notícies relacionades

El que no esperava el xòfer era que els sanitaris l’estiguessin esperant al vestíbul en dues files per rebre’l amb un emotiu aplaudiment. L’home es va quedar estupefacte a la porta abansd’esclafir a plorar per l’emoció, com es pot apreciar en el vídeo difós per les xarxes socials.

Els treballadors, a més, el van obsequiar amb un sobre amb diners i una dedicatòria, a més d’una altra sorpresa: «Et regalem la prova del Covid, que t’ha sortit negativa», diu un dels sanitaris.