APOSTES IL·LEGALS EN QUARANTENA

Sorpreses 32 persones en una baralla de galls a Màlaga en ple confinament

Una trucada ciutadana va alertar la Policia Nacional de la reunió clandestina

Els agents van localitzar diversos animals morts i més de 7.000 euros procedents de les apostes il·legals

zentauroepp52144662 recurso -200213195014

zentauroepp52144662 recurso -200213195014 / OSCAR J BARROSO - EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

L’elevat tràfec de gent en ple confinament a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus va fer sospitar els veïns que una cosa rara estava passant en un petit immoble d’autoconstrucció de la barriada Virreina Norte, una zona deprimida al nord de la ciutat de Màlaga. A l’acudir-hi, els agents van localitzar 32 persones participant en una baralla de galls clandestina, saltant-se el confinament i sense respectar les mesures de seguretat derivades de l’alerta sanitària. A més d’identificar i multar els infractors, els agents van intervenir més de 7.000 euros procedents de les apostes il·legals.

Va ser una trucada anònima d’un veí la que, dimarts passat de Setmana Santa, va alertar al telèfon d’Emergències de la Policia Nacional del que estava ocorrent. Una patrulla de Seguretat Ciutadana es va desplaçar fins a la zona i ràpidament van aconseguir detectar un petit local d’on sortia una forta cridòria. A l’accedir a l’interior, la sorpresa va ser majúscula: un elevat nombre de persones concentrades en un espai tancat de tot just 50 metres quadrats i formant un cercle al voltant de diversos animals que estaven lluitant entre ells.

Lluita en marxa

Notícies relacionades

Els agents van sorprendre al grup en plena baralla, i van comprovar que portaven ja una estona ja que alguns dels animals estaven morts en una cantonada del terra.

Segons explica la Policia, van arribar a identificar i multar 32 persones per incomplir les mesures de confinament derivades de l’estat d’alarma. A més, van confiscar tots els diners que portaven els congregats al tractar-se d’apostes il·legals. L’import total del decomís econòmic efectuat als assistents va ascendir, van assenyalar fonts policials, als 7.390 euros.