DONACIÓ

Mercadona aporta productes d'higiene a l'hospital de campanya d'Ifema

mercadonadonacin-ifema

mercadonadonacin-ifema

1
Es llegeix en minuts

La cadena de supermercats Mercadona ha informat de la donació d’un carregament de productes bàsics d’higiene a l’hospital de campanya d’Ifema.  La companyia, a través de l’UME (Unitat Militar d’Emergències), ha posat a disposició de l’hospital de campanya habilitat a Ifema productes de primera necessitat, com dentifricis, raspalls de dents, gels-xampú, maquinetes i escuma d’afaitar, entre d’altres.

Amb aquesta nova acció, Mercadona ja ha donat a la Comunitat de Madrid 60 tones d’aliments i productes bàsics d’higiene, tant a l’hospital de campanya d’Ifema com a entitats socials.

Notícies relacionades

Eduardo Sanchís, Gerent de la Divisió de Seguretat de Mercadona, ha volgut destacar el compromís «amb tots aquells que estan ajudant en aquesta crisi, en especial en aquest cas amb la Unitat Militar d’Emergències, que és a través de qui ens ha arribat aquesta petició per ajudar amb productes d’higiene bàsics a aquells que es troben ingressats en aquest hospital».

Mercadona també ha reactivat les donacions de productes de primera necessitat als Menjadors Socials i Banc d’Aliments de Madrid, amb els quals la companyia col·laborava habitualment. Una política d’acció social sostenible integrada, ja que Mercadona col·labora amb més de 210 menjadors socials i 60 bancs d’aliments i altres entitats socials de tot Espanya i Portugal, als quals dona diàriament aliments i participa en campanyes de recollida d’aliments. El 2019, Mercadona va donar un total de 9.218 tones d’aliments, 9.100 a Espanya i 218 a Portugal. Igualment, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.