violència masclista en getafe

La dona que es va suïcidar després de matar el marit havia buscat ajuda per un possible maltractament

Es va tirar per la finestra després d'acoltellar el seu marit dins el domicili conjugal

12/06/2019 Furgoneta de la Policia Nacional.

12/06/2019 Furgoneta de la Policia Nacional. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La dona de 66 anys que s’ha suïcidat a Getafe després de matar presumptament el marit havia buscat ajuda a la Delegació de la Dona de l’ajuntament per suposats maltractaments. En concret, el Centre Municipal de la Dona de Getafe té constància d’un expedient que va obrir a la dona per a assessorament de separació i per possible violència de gènere, segons fonts municipals.

La dona va morir al tirar-se per la finestra de la seva vivenda, situada al número 5 del carrer de Castellón de la Plana, al barri de Juan de la Cierva, després de presumptament apunyalar diverses vegades el seu marit, de 68 anys, a l’interior del domicili, el qual finalment va morir de camí a l’Hospital 12 de Octubre amb tres ferides d’arma blanca al pit i l’abdomen.

Notícies relacionades

El mes de març, l’ajuntament va informar que, des que va començar l’estat d’alarma, la Delegació de Dona i Igualtat manté uns serveis essencials, trucant a les dones que habitualment reben servei d’aquesta delegació per fer-ne un seguiment telefònic i valorar si hi ha algun cas vulnerable per procedir a actuar.

Així mateix, van assenyalar que es presta atenció psicològica en moments de crisi, i es tenen activades les mesures de seguretat habituals en coordinació constant tant amb la policia com amb la Direcció General d’Igualtat.