Una «mascota» poc habitual

Multat un home que passejava una cabra per evitar el confinament pel coronavirus a Palafrugell

Els Mossos l'han sancionat i en poc més de 24 hores han denunciat 174 persones i han tancat un local que no ha respectat les mesures de l'estat d'alarma

cabrapalarugellmossos

cabrapalarugellmossos

1
Es llegeix en minuts
Eva Batlle

La picardia per trencar el confinament arriba a nivells que costen d’imaginar a les comarques gironines. Els Mossos aquest matí han enxampat un home a Palafrugell amb una «mascota» poc habitual: una cabra, tal com informa el ‘Diari de Girona’, del grup Prensa Ibèrica.

L’home els ha intentat convèncer que era el seu animal de companyia, però els agents no han dubtat a aplicar-li una sanció per haver sortit al carrer i saltar-se el confinament. Aquest és un exemple sobre com d’imaginatius arriben a ser els ciutadans per evitar les mesures de l’estat d’alarma aplicat arran de la crisi del coronavirus.

Els Mossos han fet pública aquesta conducta a les serves xarxes socials i insisteixen que la gent s’ha de quedar a casa i mantenir la quarantena. La picardia d’aquest veí de Palafrugell és una més de les que es troben els Mossos i els cossos policials que vetllen pel compliment de l’estat d’alarma.

Notícies relacionades

Els Mossos han denunciat no només aquest home en les últimes 24 hores, sinó un total de 174 persones que havien sortit al carrer quan no ho haurien d’haver fet. D’altra banda també han aixecat una acta a un local i també han tancat un establiment.

A tot Catalunya, el cos policial ha aixecat 1.329 actes en poc més de 24 hores. A les comarques de Girona ahir ja es van detenir dues persones per saltar-se el confinament i agredir policies locals, a Blanes i Banyoles.