BANY PROHIBIT

Un policia es treu la roba i es tira a la piscina per detenir una turista a Tenerife

La dona, allotjada en un hotel d'Arona, es va negar a sortir de l'aigua malgrat que el recinte estava clausurat i va escopir a un agent després d'haver sigut arrestada

S'enfronta a una sanció per infracció greu d'entre 601 euros i 30.000 per desobediència i resistència a l'autoritat

whatsapp-video-2020-03-17-at-170137 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Vanesa Lozano
Vanesa Lozano

Redactora

Especialista en Sucesos

ver +
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +

Va tenir lloc aquest dilluns en un hotel d’AronaUna turista anglesa neda a la piscina tranquil·lament mentre la resta de clients de l’hotel la miren atònits des de la terrassa o els seus balcons. Dos empleats del complex, que havia prohibit el bany per respectar les mesures de seguretat imposades pel coronavirus, li demanen diverses vegades que surti de l’aigua, però ella s’hi nega i fa broma.

Finalment, agents de la comissaria de Tenerife Sud de la Policia Nacional acudeixen al lloc alertats per l’establiment i un d’ells es treu la roba i es llança a la piscina per detenir-la, cosa que produeix els víctors de la resta d’hostes, que observen i graven la situació. Un d’ells felicita l’agent: «¡Well-done! (Ben fet)».

Segons s’aprecia en el vídeo, al qual ha tingut accés EL PERIÓDICO i l’autenticitat del qual ha sigut confirmada per fonts policials, una vegada dins, la turista mira d’escapolir-se del policia nedant en direcció contrària, però finalment és atrapada per aquest i, amb ajuda d’un altre company, aconsegueixen treure-la de l’aigua i posar-li les manilles.

«Actitud agressiva»

Notícies relacionades

La dona va ser detinguda, entre els aplaudiments de la resta de turistes estrangers de l’hotel. Segons ha pogut saber aquest diari, una vegada fora del complex, la turista arrestada va mantenir una «actitud agressiva» amb els policies i fins i tot «va escopir» a un dels agents, «malgrat l’alarma sanitària», i per això va ser traslladada a la comissaria.

La detinguda s’enfronta ara a una sanció d’entre 601 i 30.000 euros per desobeir les ordres de la Policia i resistir-se a l’autoritat, una infracció considerada greu, d’acord amb la llei vigent arran de l’estat d’alarma.