Sinistre mortal

Moren dues persones a Badalona envestides per un conductor a la fuga

Begut i a més de 160 km/h, mentre fugia dels Mossos va envestir una parella que circulava amb moto per l'interior de la localitat

Després del xoc va abandonar el vehicle a peu i es va refugiar en un bar pròxim, on se'l va detenir poc després

aae7e7b0-6ec8-4714-9e04-e0309daa73e0

aae7e7b0-6ec8-4714-9e04-e0309daa73e0

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ahir a la nit una parella va morir a Badalona per un accident provocat per un home que fugia d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Les dues víctimes circulaven amb motocicleta quan les va envestir el Volkswagen Golf de l’escapat.  

L’home va morir de seguida, però la dona va ser traslladada amb vida a l’Hospital de Can Ruti per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. Ella també va morir hores més tard en aquest centre a conseqüència de la gravetat de les ferides sofertes. 

Ahir, divendres, a última hora de la tarda, el conductor causant d’aquest sinistre va detectar la presència d’una patrulla dels Mossos a Sant Adrià de Besòs i va fugir en direcció a Badalona. Va entrar a la població a conduint a més de 160 km/h, remarquen fonts policials consultades per aquest diari. I quan va entrar a l’àrea municipal d’aquesta ciutat, a l’avinguda Alfons XIII, va xocar contra un altre cotxe i la motocicleta en què viatjava la parella que ha acabat perdent la vida. 

El conductor, després del salvatge accident, va sortir del cotxe i es va donar la fuga, corrent a peu. Es va refugiar en un bar pròxim del barri, on agents dels Mossos el van arrestar poc després. 

Notícies relacionades

La Guàrdia Urbana de Badalona, al tractar-se d’un accident de trànsit, és la responsable d’investigar l’accident. Els agents van acordonar la zona del sinistre, van prendre declaració a testimonis i van demanar imatges que haguessin pogut gravar amb el telèfon.

El conductor del Golf que havia fugit va ser sotmès a un test d’alcoholèmia i a un drogotest que van confirmar que es trobava en estat d’embriaguesa i que també havia consumit cocaïna. A més, circulava sense punts al carnet de conduir. Una situació que potser el va impulsar a fugir quan va percebre la patrulla dels Mossos a Sant Adrià amb el fatal desenllaç que va acabar tenint. 

Temes:

Catalunya