Un home de 83 anys mor a Madrid

Aquest divendres han mort dues persones a la Comunitat de Madrid

13/09/2017 Imagen de recurso del Hospital Gregorio Marañón.

13/09/2017 Imagen de recurso del Hospital Gregorio Marañón. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un home de 83 anys amb patologies prèvies és el tercer mort per coronavirus a la Comunitat de Madrid i el sisè a Espanya, segons han confirmat fonts del Govern regional. Les mateixes fonts han concretat que l’home ha mort a primera hora de la tarda d’aquest divendres a l’Hospital Severo Ochoa, a Leganés.

Una segona mort s’ha produït aquest divendres. Es tracta d’un home de 91 anys amb patologies prèvies. [Seguiu l’última hora del coronavirus, en directe]. L’home ha mort a primera hora de la tarda a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

Aquestes morts se sumen a la d’un home de 76 anys que va morir dijous a la localitat de Valdemoro i a la d’una dona de 99 anys interna a la residència de gent gran de La Paz de la capital. 

Tancament de 213 centres d’oci

La Direcció General de Salut Pública de la Comunitat de Madrid ha decidit aquest divendres tancar durant almenys un mes els 213 centres de majors de la regió amb l’objectiu d’evitar els contagis per coronavirus.

Notícies relacionades

La decisió afecta les 213 llars i clubs que hi ha a la Comunitat de Madrid, dels quals 10 són privats, mentre que els 203 restants són de titularitat de l’Agència Madrilenya d’Atenció Social (AMAS) o entitats socials. També es clausuraran els serveis de convivència familiar i social de titularitat privada.

A la Comunitat de Madrid, el nombre de casos de coronavirus s’eleva a més d’un centenar.