Les cinc notícies que marcaran la jornada d'aquest divendres, 6 de març del 2020

Entrevista exclusiva a Quique Setién i altres notícies que marcaran l'actualitat d'aquest divendres, 6 de març

marcosl52306713 barcelona  15 02 2020   deportes         setien antes de emp200216184053

marcosl52306713 barcelona 15 02 2020 deportes setien antes de emp200216184053 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. Aquestes són les notícies que marcaran l’actualitat d’aquest divendres, 6 de març del 2020. 

Entrevista exclusiva a Setién

Quique Setién rep EL PERIÓDICO en una entrevista exclusiva després de les últimes polèmiques que han esquitxat el Barça: mals resultats, els crits de Sarabia o la trama dels comptes difamatoris en xarxes socials. Setién explica que han «demanat perdó» pel ‘cas Sarabia’ i assegura que la relació amb el vestidor és bona

Hi ha coronavirus per a estona

Després d’uns quants mesos de difusió del nou coronavirus, algunes de les preguntes que es plantejaven al principi de l’epidèmia estan clares. La malaltia no és cap plaga bíblica. Però tampoc és una grip més. Els experts alerten que una epidèmia global i llarga és possible. Avui, els ministres de sanitat de la UE es reuneixen per coordinar actuacions. Seguim en directe l’evolució del virus.

SCC tallarà els túnels de Vallvidrera

Societat Civil Catalana ha convocat per a les 18.45 hores un tall parcial als túnels de Vallvidrera. És la seva resposta al tall que manifestants independentistes fan cada tarda a la Meridiana, des del 14 d’octubre, en protesta per la sentència del procés.

Reunió extraordinària de la UE sobre Síria

Notícies relacionades

Els ministres d’Exteriors de la UE fan avui una reunió extraordinària per afrontar la crisi de Síria i dels refugiats a la frontera turcogrega. Turquia ha enviat un miler de policies a la frontera amb Grècia per frenar la deportació de refugiats per part d’Atenes. 

Cap al 8-M: les condemnes a menors per violència masclista es disparen

El nombre d’adolescents condemnats per delictes de violència de gènere a Catalunya ha crescut un 38% en quatre anys. Si el 2016 van ser 50 els menors condemnats per alguna agressió masclista, el 2019 la xifra va pujar a 69, sis dels quals van ser privats de llibertat per la gravetat del delicte, segons dades de la Conselleria de Justícia. Experts i entitats consultats per aquest diari remarquen la necessitat de crear una xarxa de serveis preventiva per abordar les violències incipients en els adolescents, trencar el bucle en en què poden veure’s immersos amb les seves parelles i poder aconseguir les zero víctimes en el futur.