CONDUCTOR TEMERARI

Detingut per gravar-se conduint per una vorera de la Castellana a Madrid

L'arrestat va penjar un vídeo a Instagram en el qual insultava la Policia mentre se celebrava una manifestació convocada per Jusapol

motor-perder-puntos-carnet

motor-perder-puntos-carnet

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Civil ha detingut un home que aquest dimarts es va gravar conduint de forma temerària per la zona per als vianants del madrileny passeig de la Castellana mentre insultava les forces de seguretat de l’Estat, ja que se celebrava la manifestació convocada per l’associació de policies i guàrdies civils Jusapol.

El detingut, que respon a les sigles A. G. S., és espanyol, té 29 anys i compta amb múltiples antecedents policials, segons ha informat l’institut armat. L’arrestat conduïa un cotxe de la marca Mercedes de forma temerària per la vorera per als vianants del passeig de la Castellana, es va gravar i ho va publicar després en una xarxa social.

Notícies relacionades

L’individu, al veure els talls provocats per la concentració de l’associació Jusapol, va donar la volta amb el cotxe i es va introduir en una zona per als vianants. «Jo vaig per aquí [amb referència a la vorera]. A mi la policia em menja els ous.... no he de fer manifestació ni hòsties, continuo guanyant mil euros al dia», va assenyalar en un vídeo que va penjar a Instagram.

La conducció temerària està castigada en el Codi Penal amb penes de fins a dos anys de presó i fins a sis anys de privació del dret de conduir vehicles a motor.