EL PROBLEMA DE LA VIVENDA

Centenars de persones protesten a Badalona pels augments «abusius» del lloguer

Els afectats per les pujades proposades pel fons d'inversió immobiliari Azora es troben a diversos municipis catalans

badalona / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

Avui diumenge diversos centenars de persones s’han manifestat pel centre de Badalona (Barcelona) en contra dels augments «abusius» del lloguer que ha impulsat Azora, un fons immobiliari de capital espanyol a diversos immobles.

La protesta vol donar visibilitat a l’increment dels lloguers que vol dur a terme aquest fons immobiliari espanyol a immobles de Barcelona, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Granollers, que exigeixen la negociació col·lectiva dels seus contractes.

Notícies relacionades

«Volem lloguers justos» i «No als augments del 80%» són algunes de les pancartes que portaven els manifestants, que encapçalaven la protesta amb una altra que deia «Contra els fons voltor, regulació dels lloguers, ja!» i l’etiqueta #TodasVsAzora.

El dia 19 del mes passat diversos diputats catalans d’ERC, el PSC, Junts per Catalunya, En Comú Podem i la CUP del Parlament de Catalunya van sol·licitar que un representant del fons d’inversió immobiliari Azora comparegui per explicar la situació relativa a la renovació de lloguers a diferents blocs de vivendes de la seva propietat.