UN HOME DE 29 ANYS

Detingut per agredir la seva parella a l'hospital on està ingressat el seu fill

La noia va relatar als agents que la van trobar a la porta de l'hospital descalça i amb lesions visibles al coll que la seva parella s'havia presentat al centre al·legant que venia de festa

undefined46234182 hospital alvaro cunqueiro de vigo foto  hospital  lvaro cunq200218151534

undefined46234182 hospital alvaro cunqueiro de vigo foto hospital lvaro cunq200218151534

1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents de la policia local de Vigo han detingut un home de 29 anys per una agressió a la seva parella, de 23, a l’hospital Álvaro Cunqueiro, on està ingressat un dels fills de la víctima.

La noia va relatar als agents que la van trobar a la porta de l’hospital descalça i amb lesions visibles al coll que la seva parella s’havia presentat al centre al·legant que venia de festa i que van discutir perquè es negava a donar-li el relleu en l'atenció al nen.

Notícies relacionades

Durant la discussió, segons explica la policia local de Vigo d’un comunicat, ella va intentar abandonar l’habitació i ell va intentar impedir-ho, van forcejar i la va empènyer, i li va causar les lesions al coll apreciades pels agents.

La noia va explicar a la policia que va telefonar al seu pare per demanar ajuda i que aquest es va personar a l’hospital, i que els dos homes es van agredir mútuament.

Temes:

Vigo