UN HOME DE 29 ANYS

Detingut per agredir la seva parella a l'hospital on està ingressat el seu fill

La noia va relatar als agents que la van trobar a la porta de l'hospital descalça i amb lesions visibles al coll que la seva parella s'havia presentat al centre al·legant que venia de festa

Detingut per agredir la seva parella a l'hospital on està ingressat el seu fill
1
Es llegeix en minuts
Efe

Agents de la policia local de Vigo han detingut un home de 29 anys per una agressió a la seva parella, de 23, a l’hospital Álvaro Cunqueiro, on està ingressat un dels fills de la víctima.

La noia va relatar als agents que la van trobar a la porta de l’hospital descalça i amb lesions visibles al coll que la seva parella s’havia presentat al centre al·legant que venia de festa i que van discutir perquè es negava a donar-li el relleu en l'atenció al nen.

Notícies relacionades

Durant la discussió, segons explica la policia local de Vigo d’un comunicat, ella va intentar abandonar l’habitació i ell va intentar impedir-ho, van forcejar i la va empènyer, i li va causar les lesions al coll apreciades pels agents.

La noia va explicar a la policia que va telefonar al seu pare per demanar ajuda i que aquest es va personar a l’hospital, i que els dos homes es van agredir mútuament.

Temes:

Vigo