Les 5 notícies que marcaran la jornada d'aquest dijous, 7 de febrer del 2020

Pedro Sánchez es reuneix amb Ada Colau i altres notícies que marcaran l'actualitat d'aquest divendres 7 de febrer

combo

combo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. Pedro Sánchez tanca la seva visita a Catalunya amb una reunió amb l’alcaldessa Ada Colau. Serà una de les notícies que marcarà l’actualitat d’aquest divendres 7 de febrer. Les repassem totes a continuació.

Reunió Sánchez-Colau

Després de la seva rellevant reunió amb Quim Torra, Pedro Sánchez avui es reuneix ales 09.30 hores amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Aquesta acudeix a la cita amb una llista de reivindicacions per a la ciutat, com ara la regulació del preu dels lloguers de la vivenda. El president també es reunirà amb la patronal Foment del Treball i amb l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín. Ho seguirem en directe.

Hisenda comunica a les autonomies el nou camí del dèficit

Avui es reuneix el Consell de Política Fiscal i Financera. A la reunió, la ministra d’Hisenda comunicarà a les autonomies el nou camí del dèficit. Els consellers autonòmics d’Economia acudeixen a aquesta cita –no hi assistirà el conseller Pere Aragonès– amb reclamacions sobre l’IVA i la reforma del finançament.

Mor el metge amonestat per alertar del coronavirus

La Xina ha confirmat la mort del doctor Li Wenliang, l’oculista que va ser reprès per donar l’alarma sobre el coronavirus. El metge es va infectar i ha acabat morint. En les últimes hores, el balanç del virus és de 636 morts i de 31.161 d’infectats. Seguim en directe les últimes notícies sobre l’epidèmia.

El primogènit de Pujol declara pel cas ‘Grand Tibidabo’

Notícies relacionades

El jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata, que investiga l’origen de la fortuna de la família Pujol, ha citat aquest divendres a les 10.00 hores en qualitat d’investigat el primogènit del clan, Jordi Pujol Ferrusola, perquè declari per un nou possible delicte de blanqueig en relació amb la societat Grand Tibidabo, que va fer fallida el desembre de 1999 i els actuals amos de la qual acusen la família de blanquejar a Andorra diners de l’empresa quan estava dirigida per l’empresari Javier de la Rosa.

Sorteig de Copa del Rei

Avui a les 13.00 hores tindrà lloc el sorteig de semifinals de la Copa del Rei. Al bombo, el Mirandés, el Granada, la Reial Societat i l’Athletic de Bilbao. Els bascos es planten a les semifinals després d’eliminar ahir a la nit el Reial Madrid i el Barça respectivament.