Investigació a Múrcia

Detingut per raptar i violar durant dies una noia que va conèixer per internet

L'agressor, d'uns 30 anys, ja ha sigut detingut i un Jutjat de Mula l'investiga per un delicte d'agressió sexual

Un parent del sospitós va arribar a la vivenda, una casa de camp de la localitat murciana de Bullas, i va alliberar la víctima, una noia de 18 anys

zentauroepp51916195 200124110605

zentauroepp51916195 200124110605

2
Es llegeix en minuts
Ana Lucas / La Opinión de Murcia

Va passar primer a Llano del Beal, després a Mazarrón i ara ha passat a Bullas. Els tres casos, tots a la comunitat autònoma de Múrcia, són pràcticament idèntics: un subjecte reté en una vivenda una dona, la colpeja i la viola, fins que ella aconsegueix escapar-se i sortir del seu captiveri, per denunciar, segons informa ‘La Opinión de Murcia’. 

L’últim cas ha tingut lloc en un paratge de l’esmentada localitat de Bullas. Un individu d’uns 30 anys ha sigut detingut i portat davant el jutge per, presumptament, segrestar a casa seva una noia i agredir-la sexualment, segons informen fonts pròximes al cas. La víctima va poder escapar quan un familiar del sospitós va arribar al domicili i ella li va demanar ajuda.

De manera violenta 

Víctima i presumpte agressor s’havien conegut feia un temps per internet i havien quedat per veure’s en persona. Una vegada a la vivenda, una casa al camp apartada, l’individu va començar a comportar-se de manera violenta i presumptament va procedir a segrestar la noia, de 18 anys. La va tenir retinguda contra la seva voluntat durant més d’una setmana, durant la qual la va atacar sexualment, segons denunciaria després ella.

En aquell temps, la família de la jove va acudir a la comissaria de la Policia Nacional de Cartagena a posar una denúncia per desaparició i el cos la va començar a investigar. El que no s’imaginava ningú és que la noia estigués retinguda contra la seva voluntat en una casa de Bullas.

La noia va veure la seva salvació quan va acudir a la vivenda un parent del seu capturador. La va treure d’allà i va procedir a portar-la a la ciutat de Cartagena, que és on viu ella. Una vegada allà, ja lliure, la noia va anar a denunciar el que li havia passat, apunten fonts policials.

Arrest

Va ser la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Cartagena l’equip que es va fer càrrec del cas, i des de la ciutat portuària els investigadors es van desplaçar a Bullas, on va tenir lloc l’atac, per buscar i procedir a l’arrest de l’individu, un home de nacionalitat espanyola.

Fonts pròximes a la investigació van apuntar que l’home podria tenir problemes mentals. En la seva declaració, va admetre haver estat amb la jove, tot i que va assegurar que les relacions havien sigut consentides per part de tots dos. L’home va dormir als calabossos i dijous al matí va ser posat a disposició judicial.

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Mula decretava la llibertat amb càrrecs per a aquest home, que continua investigat per un delicte d’agressió sexual, segons informen fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de Múrcia.

Ordre d’allunyament

Així mateix, el Jutjat ha establert com a mesura cautelar una ordre d’allunyament: el subjecte no podrà aproximar-se a la seva víctima ni comunicar-se amb ella per cap mitjà, apunten les mateixes fonts.

Notícies relacionades

El protocol, a més, marca que la víctima sigui sotmesa a un reconeixement per part d’un metge forense en un hospital. Aquest informe, que determinarà si ha existit una agressió sexual i si la jove presenta lesions, serà clau a l’hora d’abordar la investigació, ja que les versions de la noia i del sospitós són contradictòries.

La investigació judicial continua en marxa, a l’espera que presti declaració la víctima i d’escoltar també, en qualitat de testimoni, l’home que la va treure de la vivenda.