Vista aèria de l'avinguda del riu Ter després del pas de la borrasca 'Gloria', en IMATGES

galeria2

galeria2
galeria1
galeria5

/

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez / Agencias

La crescuda del riu Ter al seu pas per Girona ha inundat l’Auditori Palau de Congressos i el Pavelló Municipal de Fontajau, equipaments separats tan sols uns quants metres del curs. [Seguiu l’última hora del temporal ‘Gloria’, en directe].

La circulació continua tallada aquest dijous en els dos sentits de la marxa a la carretera C-255 a l’altura del pont de l’Aigua, un dels punts més baixos de la ciutat i on l’aigua ha superat uns metres el nivell del curs.

Notícies relacionades

El fang i llot produït per les abundants pluges que ha deixat la borrasca ‘Gloria’ a la zona ha provocat que, a l’arribar al mar, formi una frontera perfectament visible al costat de les illes Medes, situades a menys de dos quilòmetres de la platja de l’Estartit i molt a prop de la desembocadura del Ter.

En les imatges, preses des d’un helicòpter, es pot apreciar com els sediments han arribat al mar, però, a causa de la gran quantitat arrossegada, no han aconseguit dissoldre’s al Mediterrani i han format una barrera perfectament diferenciable.