Localitzat l'avi de 80 anys extraviat a Begues; segueix desaparegut l'home caigut al mar a Palamós

Un home va caure a l'aigua mentre intentava lligar el barco al moll

zentauroepp51870943 temporal en l ampolla200122110359

zentauroepp51870943 temporal en l ampolla200122110359

1
Es llegeix en minuts

L’home de 80 anys que des d’aquest dimarts estava desaparegut després de sortir de la seva casa de Begues ha sigut localitzat en bon estat, segons ha informat l’agència ACN. L’home va sortir a fer un tomb i no va tornar, segons expliquen els bombers, que afegeixen que durant la nit van treballar en aquest dispositiu set dotacions del cos en coordinació amb els Mossos. L’Ajuntament de la localitat havia difós una foto del desaparegut i ha sol·licitat la col·laboració ciutadana. No obstant, continua sense haver-hi notícies de l’individu que va caure al mar al port de Palamós.

Aquest cas se suma als altres dos desapareguts en les últimes hores a Alacant i Mallorca a conseqüència de la borrasca ‘Gloria’, que ha deixat a més almenys quatre morts.

[Segueixi al minut l’actualitat del temporal ‘Gloria’]

Notícies relacionades

Aquest matí, segons informen en el seu compte oficial de Twitter, els bombers de la Generalitat reprenen la recerca d’una persona que hauria caigut a l’aigua al port de Palamós mentre intentava lligar un barco.

Pitjor tempesta de llevant del segle

La borrasca ‘Gloria’ s’ha rabejat amb el litoral català, que ha patit la pitjor tempesta de llevant d’aquest segle, ha engolit el delta de l’Ebre i ha deixat 43 ferits al llarg d’un episodi que continuarà aquest dimecres més feble però amb abundants pluges a tot Catalunya, especialment a la meitat nord i est.