Casado acusa el Govern de tapar la polèmica de Delgado amb la censura parental

En un acte a Múrcia amb alcaldes del PP el president del PP compara les crítiques amb el règim cubà

López Miras: «Si Sánchez destinés aquesta testosterona als que volen trencar Espanya, ens aniria millor»

casado acusa al gobierno de utilizar el pin parental como cortina de humo / periodico

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest diumenge, a Múrcia, el president del Partit Popular, Pablo Casado, ha acusat el Govern de Pedro Sánchez d’utilitzar les seves crítiques a la censura parental com a «cortina de fum» per «tapar» el nomenament de Dolores Delgado com fiscal general de l’Estat, durant la clausura de l’acte amb alcaldes del seu partit ‘Governs per la llibertat’.

Prèviament, el president murcià, Fernando López Miras, també s’havia mostrat molt dur amb l’oposició que va posar el Govern de Sánchez a la mesura que Vox com a condició per aprovar els pressupostos regionals. «Si Sánchez destinés aquesta testosterona als que volen trencar Espanya, ens aniria millor», va arribar a dir.

«Sánchez ha utilitzat la Regió com a cortina de fum», ha afirmat López Miras, perquè, segons la seva opinió, ha sigut «protagonista pels seus pactes a canvi de trencar Espanya i, després d’aquestes setmanes de protagonisme, posa les institucions al servei» del seu interès i del PSOE, «ni més ni menys que la Fiscalia de l’Estat», que «utilitzaran sempre per ajudar els que volen trencar Espanya». 

En aquesta mateixa línia, Casado va dir: «¿Per què fa això ara? Perquè han nomenat una fiscal general de l’Estat que és diputada del PSOE. No piquem l’ham. Cal trencar aquestes cortines de fum i trencar aquests globus sonda».

Cuba i els revolucionaris

«Els meus fills són meus i no vindrà cap buròcrata, cap socialista, ni cap comunista a dir com he d’educar els meus fills», ha afirmat el president del PP, que ha qualificat aquesta situació d’«una gravetat extrema», i ha arribat a comparar les crítiques de l’Executiu al règim cubà. «Arribarem al punt que els nens també delatin els pares quan no són revolucionaris com passa avui a Cuba. Arribarem a aquesta Europa en blanc i negre on els fills que delataven els pares per no estar d’acord amb el règim polític tenien un premi», ha dit.

Notícies relacionades

En aquest context, el popular ha assegurat que la «recepta» per a l’educació a Espanya «és la llibertat dels pares per triar l’educació dels seus fills». «Ningú ens donarà lliçons de principis», ha dit.

Per al president del PP, la censura parental és una mesura que «està bé» però que «no descobreix la pólvora». «La llibertat dels nostres compatriotes és que ningú posi mà a les nostres llars. Em sembla molt bé que els pares hàgim d’autoritzar un curs fora del currículum educatiu», ha afirmat.