VIOLACIÓ DE TRES NORD-AMERICANES

Llibertat provisional sense fiança per als presumptes agressors sexuals de Múrcia

Dues de les germanes van acompanyar els joves a casa seva i una altra se'l va emportar a casa seva

violacion-murcia / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La titular del Jutjat d’Instrucció número 9 de Múrcia ha decretat aquest dissabte llibertat provisional sense fiança per als tres joves afganesos que van ser detinguts com a presumptes autors d’agredir sexualment tres germanes nord-americanes la passada nit de cap d’any a Múrcia.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia (TSJ) han assenyalat que la jutge ha establert com a mesures cautelars la compareixença setmanal al jutjat dels tres acusats, la retirada del seu passaport i la prohibició d’aproximar-se a les joves, totes elles sol·licitades per la Fiscalia.

Els tres afganesos van ser traslladats el matí d’aquest dissabte en vehicles de la Policia Nacional des de dues comissaries de la ciutat de Múrcia fins a la Ciutat de la Justícia, on s’ubiquen els jutjats de guàrdia. Les germanes van sortir aquest divendres d’Espanya rumb a Viena (Àustria), on es van trobar amb la resta de la seva família i des d’on tenien intenció de tornar als Estats Units.

Dos domicilis

La suposada agressió sexual a les tres germanes es va produir a dos domicilis diferents, un a la plaça de la Candelaria de Múrcia, on residia la menor d’elles en la seva estada com a estudiant, i l’altra a la vivenda dels tres ciutadans afganesos arrestats.

Dos dels tres detinguts tenien concedit recentment l’asil polític a Espanya i un d’ells estudia Formació Professional a Múrcia, sense que cap d’ells compti amb antecedents penals i la seva situació és regular a Espanya, ja que compten amb permís de residència.

Segons va explicar el delegat del Govern a la Regió de Múrcia, Francisco Jiménez, les dues germanes grans de la que es trobava estudiant a Múrcia van viatjar a la ciutat per Nadal per passar uns dies de vacances a Espanya, i viatjarien de tornada les tres al seu país una vegada conclogués el seu curs d’estudis.

Germanes repartides

Notícies relacionades

Una de les tres germanes va ser la que va acudir a la comissaria de policia a interposar la denúncia segons la qual hauria relatat que les seves germanes havien sigut agredides també.

La que va posar la denúncia va anar amb un dels tres agressors al domicili que tenia llogat a la plaça de la Candelaria, on es va produir l’agressió. Després, les altres dues germanes van anar al domicili dels altres dos agressors, on també es va produir una altra agressió sexual.

Temes:

Violacions