Tragèdia durant la Nit de Nadal

Tres joves morts i un altre de ferit en un brutal accident a la M-50 de Madrid | Vídeo

El vehicle en què viatjaven tots quatre va sortir de la calçada i va circular sense control durant més de 50 metres per la cuneta, i va arrossegar la barrera de seguretat al seu pas

emmbyebxkaegwxf

emmbyebxkaegwxf

2
Es llegeix en minuts
Efe

Tres joves d’uns 20 anys han mort i un altre d’aproximadament la mateixa edat, ha resultat ferit de gravetat en un accident de trànsit ocorregut aquesta matinada a la M-50, quan en un vehicle en el qual viatjaven tots quatre va sortir de la calçada i va circular sense control durant més de 50 metres.

Segons ha informat a Efe un portaveu d’Emergències Madrid, l’accident va tenir lloc cap a la una d’aquesta matinada a l’altura del quilòmetre 37 de la M-50, quan el turisme ocupat pels quatre joves va sortir de la calçada i va circular sense control per la cuneta durant més de 50 metres, i va arrossegar el barrera de seguretat al seu pas.

 

 

Com a conseqüència del brutal impacte, tres dels ocupants del turisme han mort a l’acte, mentre que el quart ha resultat ferit de gravetat i ha hagut de ser rescatat pels bombers de l’Ajuntament de Madrid de l’interior del cotxe, ja que es trobava atrapat entre els ferros.

Entre els ferros

El jove ferit ha sigut atès al lloc de l’accident per membres del Samur Protecció Civil, que l’han estabilitzat i traslladat amb preavís a l’Hospital Clínic, on ha ingressat en estat greu, amb fractura a les dues cames.

Posteriorment, els Bombers han extret de l’interior del vehicle els cadàvers de dos dels tres joves morts ja que el tercer va sortir disparat com a conseqüència de l’impacte, que va deixar el cotxe convertit en un ferros, segons ha explicat un portaveu d’Emergències Madrid.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil s’ha encarregat de fer l’atestat i ha regulat el trànsit al lloc de l’accident, on la circulació s’ha reduït a un carril durant el temps que ha durat la intervenció dels serveis d'emergència.

Fonts d’Emergències Madrid han informat a Efe que abans de produir-se el succés s’havien rebut algunes trucades en aquest servei alertant que un vehicle estava circulant a gran velocitat al lloc on després va passar el succés.