A Sevilla

Detingut per lligar la seva parella al sofà perquè no sortís durant la Nit de Nadal

Un llogater d'una de les habitacions llogades de l'immoble on viuen va gravar agressió

policia-local-sevilla

policia-local-sevilla

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Local de Sevilla ha detingut un home de mitjana edat que va lligar de mans la seva parella sentimental al sofà perquè no sortís de casa durant la Nit de Nadal després d’una agressió.

Segons informa l’Ajuntament de Sevilla en un comunicat, els fets es van desencadenar cap a les 03.00 hores quan un home es va personar a l’entrada de la Prefectura de la Policia Local denunciant haver sigut agredit per la seva parella i presentant diferents lesions.

L’home va explicar als agents que, després de sopar, la dona va voler sortir de casa i ell no, situació que va derivar en una discussió i agressió mútua, i que havia acabat per reduir-la i lligar-la de mans perquè no sortís del domicili.

La patrulla es va traslladar a l’immoble on va localitzar la dona asseguda en un sofà amb lesions al rostre. La dona va explicar als agents que, després del sopar de la Nit de Nadal, va proposar a la seva parella sortir i ell no va voler sortir, cosa que va donar peu a una discussió que va anar fent-se més violenta fins que ell va decidir lligar-la de mans amb un cable al sofà, fet que ella va intentar evitar agredint-lo.

La dona també va relatar que el domicili on resideixen té totes les habitacions llogades, per la qual cosa al cridar i demanar ajuda va acudir un altre llogater que la va deixar anar. La víctima va declarar que ella i la seva parella tenen en comú dos fills i que aquestes agressions s’han repetit en nombroses ocasions a causa del fet que està obligada per la seva parella a estar a la seva «sencera voluntat».

Discussió pel mòbil

Per la seva banda, el testimoni dels fets va manifestar que, a l’escoltar la discussió, va començar a gravar el que passava amb el seu telèfon mòbil, i va ser informat pels agents de l’obligació de mantenir aquesta gravació a disposició judicial.

Notícies relacionades

Així les coses, els agents van traslladar l’home a un centre mèdic per curar-li les ferides que presentava i posteriorment a dependències policials, on va quedar a disposició judicial. La dona també va ser traslladada a uncentre hospitalari per ser atesa de les ferides.

El delegat de Governació i Festes Majors de l’Ajuntament de Sevilla, Juan Carlos Cabrera, ha destacat en un comunicat «les ràpides diligències dels agents per a la documentació i l’esclariment dels fets i la necessitat de la col·laboració ciutadana per evitar aquest tipus de situacions així com els múltiples recursos que existeixen a disposició de les dones, que han de saber que no estan soles i que no poden ni han de tolerar agressions ni coaccions de cap tipus».