Marta Calvo: trobades restes orgàniques al bany de la casa de Manuel

Jorge P. J. ha guardat silenci durant la inspecció i el registre de la vivenda

marta-calvo-registro / periodico

1
Es llegeix en minuts
Teresa Domínguez

La Guàrdia Civil ha procedit aquest dimarts a una nova inspecció ocular de la vivenda de la localitat valenciana de Manuel on el detingut per la mort de Marta Calvo suposadament la va esquarterar, segons han confirmat fonts judicials, tal com informa ‘Levante-EMV’, diari del grup Prensa Ibérica.

La inspecció ha sigut autoritzada per la titular del Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira, i en aquesta diligència hi és present l’investigat, Jorge Ignacio P. J., del qual la magistrada també ha acordat el trasllat de la presó de Picassent.

El presumpte autor de la mort de Marta Calvo es troba en presó provisional, comunicada i sense fiança des del 6 de desembre, en una causa oberta inicialment per un delicte d’homicidi. Jorge P. J. ha guardat silenci durant la inspecció i el registre.

Ara per ara l’anàlisi s’ha centrat en el desguàs del bany de la planta baixa, l’únic de què disposa la vivenda. Les mostres seran enviades de nou al laboratori central i no se’n coneixeran els resultats fins d’aquí almenys una setmana.

Però segons ha pogut saber ‘Levante-EMV’, els investigadors han confirmat la troballa de restes orgàniques al bany de la vivenda.

Els advocats de la família materna de Marta Calvo agraeixen el «minuciós treball de la Guàrdia Civil, que es prolongarà durant hores». També afirmen que «el detingut no hi està intervenint perquè no és una diligència en la qual hagi de col·laborar», i afirmen que la seva actitud és serena i que «no s’aprecien símptomes de penediment». Respecte a la família, expliquen que «estan destrossats perquè ja són 40 dies sense notícies de Marta Calvo».

El sospitós insisteix que va morir de forma «accidental»

Notícies relacionades

El detingut, que es va entregar el 4 de desembre a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent, afirma que la mort de la jove va ser «un accident» i que va procedir a desmembrar-ne el cos, les parts del qual va distribuir en diversos contenidors.

La pista de Marta Calvo, natural d’Estivella, es va perdre el 7 de novembre a Manuel, una petita població de l’interior de València on va acudir per a una cita amb un home.